Warning message

We are currently experiencing issues with the member portal section of the ASID website. If you are not able to see the spotlight menu or the self service admin menu, please try again in a few minutes.

Loft Kitchen Remodel

San Francisco Loft Kitchen Remodel shows upgraded cabinets, a new door design, better lighting, and an enlarged island for counter stools.
San Francisco Loft Kitchen Remodel shows upgraded cabinets, a new door design, better lighting, and an enlarged island for counter stools.

Location

South Park San Francisco, California
United States
Location: 
South Park San Francisco, California
United States

The original cabinets were made of masonite and the doors were installed backward.  The only light fixture was a bare bulb flourescent  mounted in the middle of the ceiling.  Consequently the work space was dark.  There was no place for guests to sit.  The  cabinets were upraded in quality and composed of maple fronts.  The stair step design of the ribbed glass door inserts mimick the stairs on the opposite wall.  The cabinet interiors are black and the dishes stored there are black so that we only see the door and not what is inside.  Undercabinet lighting was installed for task work at the counter.  The recessed niches on the side walls hold uplights. The island was enlarged to accomodate counter stools.
The before shot is shown in the 2nd photo.